Tanden bleken

Wat is het bleken van de tanden met Magic White?

Het bleken van de tanden gebeurt door de combinatie van het tandblekende component MAGIC ZERO en contact met een LED-lamp, rechtstreeks op het tandoppervlak. De tandblekende componenten reinigen grondig het tandoppervlak. De Active air technology Ionitech met extra long wavelength van de lamp, zorgt er voor dat er in de groeven en tussen de tanden een dieptewerking plaatsvindt. Dit samen zorgt voor een optimaal resultaat.

Gemiddeld blijft het resultaat 6 maanden zichtbaar, afhankelijk van de persoon en zijn mondhygiëne. Daarna kunt u de behandeling mogelijk herhalen, daar het 100% cosmetische product het tandglazuur niet aantast.

Mogelijke oorzaken van de verkleuring:

• Externe verkleuring van de tand (tabak, koffie, sauzen, thee, voeding,..).

• Interne verkleuring van de tand (zachte fluorose of gekleurde tetracyline)

• Genetische vergeling van de tanden

 

Wat kunt u verwachten?

Voordat de behandeling van start kan gaan wordt er eerst een intake gedaan om te kunnen bepalen of u uw gebit wel kunt laten bleken. Als er geen contra indicaties zijn, kunnen we de behandeling starten.

Allereerst wordt uw tandenkleur bepaald aan de hand van de Shade Guide (kleurpallet tanden). Daarna krijgt u een Finger Brush waarmee u uw tanden poetst. Vervolgens wordt er een bitje met bleekgel in uw mond geplaatst. Dan krijgt u een beschermingsbril overhandigd en wordt de speciale blue light lamp op uw tanden gericht. Deze zorgt ervoor dat de whitening gel geactiveerd wordt.

Zodra de whitening gel zijn werk heeft gedaan, wordt het bitje verwijderd en spoelt u uw mond. Het resultaat is direct zichtbaar. Gemiddeld worden uw tanden 1 tot 9 tinten lichter.

Dit is niet van te voren te bepalen.

Afhankelijk van uw persoonlijke levensstijl en mondhygiëne blijft het resultaat tot gemiddeld 6 maanden zichtbaar.

Goed om te weten

Wacht tot 1 uur na de behandeling om wat water te drinken. Wacht tot 4 uur na de behandeling om iets te eten of te drinken of te roken.

LET OP: De eerste 24u niet in aanraking komen met sterk gekleurde voeding of dranken. (= geen koffie, thee, wijn, tomatensaus,… gedurende de eerste 24 uren.

Ook na het bleken kunnen er witte vlekjes op de tanden ontstaan, dit is omdat het glazuur op die plek is beschadigd, en trekt na 1 dag weer weg.

 

Kosten

 €99